Pierre-200x280Leg. naprapat Pierre Güvenal

Mitt intresse för människor och kunskap i anatomi samt vetskap om vikten att må bra genomsyrar mina behandlingar. Jag hjälper dig med problem från muskler och leder, med målsättningen att skapa rätt rörlighet och bästa förutsättningar för dina leder, muskler och nerver. På så sätt får du en belastning och en rörlighet i din kropp som du mår bra av. I kombination med förståelse för din egen kropp uppnår du en god hälsa.

1998 avslutade jag mina studier vid Skandinaviska Naprapathögskolan i Stockholm.
Sedan kroppshälsan startade år 2000 har jag som Leg. Naprapat huserat i dessa lokaler.

 

 

 

emma2Leg. naprapat Emma Fahlström

Jag har verkligen världens roligaste jobb!
Att få arbeta som Leg. Naprapat och hjälpa dig med att få kroppen rörlig och smärtfri är otroligt stimulerande.
Jag vill i mina behandlingar ge dig som patient en förståelse för hur just du ska agera för att göra din kropp så lätt att leva med som möjligt. Kombinationen av olika manuella tekniker, mina kunskaper om kroppen och din egen vilja att bli bra gör att vi når bästa möjliga resultat.

Sedan 2000 kan jag titulera mig Naprapat och har under dessa år arbetat både i Stockholm, Skövde och Örebro.

 

 

 

lisen-200x280Leg. naprapat Lisen Molin

Jag har arbetat som leg. Naprapat sedan 1988. Jag började min yrkeskarriär i Stockholm men återvände efter några år tillbaka till min hemstad Örebro. Efter att här ha drivit Citynaprapaterna i 12 år startade jag Kroppshälsan med några kollegor.

Min ambition är och har alltid varit att hålla mig välutbildad och öppen för nya rön och forskning. Vidareutbildning och kurser är därför någonting jag gärna försöker hinna med. Min övertygelse är att kroppen är en helhet, som om den skadas, många gånger reagerar med försvar även i andra områden. Jag jobbar därför alltid med en helhetssyn i min behandling.

Behandlingen inriktas efter diagnos, men innefattar ofta både massage, mobilisering och manipulation.
Hemgångsråd och eventuella träningstips är en självklarhet för att på bästa sätt förebygga att skador uppstår igen.

 

 

 

Pia-200x280Cert. massör Pia Sidetun

Efter många år som professionell dansare omskolade jag mig till massör år 2007 vilket föll sig naturligt eftersom jag alltid har varit intresserad av kroppens funktion och uppbyggnad. Jag är nu väldigt glad för det då jag trivs med yrket. Med min bakgrundskunskap har jag en bredd som jag inser att jag fått som jag annars inte hade kunnat få.

Sedan 2008 har jag jobbat på Kroppshälsan där jag erbjuder olika massagealternativ från taktil till mer djupgående och terapeutisk behandlande. Till det använder jag triggerpunktsbehandling och stretching där jag märker att jag har stor användning av mitt tidigare yrkesval.

Mitt mål är alltid patientens välmående och tillfrisknande. Misstänker jag andra medicinska orsaker till att problem har uppstått i muskler och mjukdelar är jag idag väldigt tacksam över att vara en del av teamet på Kroppshälsan där vi medvetet jobbar för att ha samlade kompetenser under samma tak.

 

anette-200x280Massör Anette Engstedt

Jag har arbetat på kroppshälsan i Örebro sedan 2011. Utbildad på europeiska massageakademin i finsk klassisk massage, idrottsmassage med akut skadebehandling, avancerad djupmassage,
palpation och stretching.

Min stora verktygslåda med många olika typer av massage gör att jag kan erbjuda dig som patient en skräddarsydd behandling som passar just dina behov, oavsett vad du söker för.
Jag hjälper således mina patienter med allt ifrån avslappnande/uppmjukande muskelbehandling till mer djupgående behandlande massage. Du som patient kan förvänta dig goda resultat med min behandling. Engagemang, empati och ett och annat skratt ingår också i mina behandlingar.